Inspiratie zomer 2021

Aurora-Raspberry‘Steelite Craft en Aurora Raspberry. Niet alleen voor de allerlekkerste zoete gerechten. De warm roze kleur in deze authentieke combinaties past bij ieder gerecht.’ 

Ribby-inspiratie
Ribby Colors, robuust en elegant tegelijk met een onderscheidend reliëf. Een nieuwe complete servies lijn in wit, amandel, grijs of Jasmijn.

Tognana-Seaside-Maiolica-inspiratie.jpgDe mediterane uitstraling van de Seaside Maiolica collectie is ongekend sfeervol. Deze servieslijn brengt iedereen in vakantie sferen. Het servies is zowel gedecoreerd als voorzien van een reliëf.

Kahla-homestyle-inspiratie.jpgDe Homestyle collectie is opgebouwd uit borden en bowls met een zeer moderne uitstraling en warme levendige kleuren.

Benedict-dubbelwandige-bekers inspiratie.jpgStijlvol, chique, romantisch. Dubbelwandig porseleinen bekers in zachte pasteltinten. Voor deze prachtige bekers zijn deksels met drinkopening beschikbaar.

Lifestyle-Picnic-inspiratie.jpgDe Lifestyle serie is nu ook verkrijgbaar met karakteristiek gekleurde rand. Deze uitvoering noemen we Picnic.