Referenties

“Dienbladen werden speciaal voor de opening ingevlogen”

De Proeftuin - Intratuin Duiven - Referentie AKB.nl 09291 Koen van Riswijk, horecamanager van de Proeftuin, het restaurant van Intratuin in Duiven: ‘Intratuin Duiven is de grootste vestiging van Nederland en daar hoort natuurlijk een groot restaurant bij: De Proeftuin. De inrichting is volledig botanisch en industrieel, met veel ruwe materialen. Daarnaast hebben we ook nog een enorme binnenspeeltuin voor kinderen -de grooste van Europa- dus het kan hier enorm druk zijn. Met tachtig man personeel zijn we op alles voorbereid. lees verder

“Zelf koken is ook voor jongeren het lekkerst”

Joris Bohmer, OG Heldring Stichting - AKB Referentie - Foto Niek Stam-9225 Joris Bohmer, voorheen chef-kok en nu operationeel manager bij de OG Heldringstichting voor specialistische jeugdzorg in Zetten doet zijn verhaal. lees verder

“Eten wordt weer een genietmoment”

Interzorg, Assen Roelof Bos en Jaap Wolf, facilitair verantwoordelijken van Interzorg in Assen proberen van eten in hun zorginstelling weer een feestje te maken. Samen met AKB richtten ze onder meer een koffiecorner helemaal opnieuw in. lees verder

“Bedrijfsvisie komt in het servies terug”

HIH Engineering Intro foto man Erik Hardeman en Gertine Monteba van HIH Engineering in Barneveld: "Als werktuigbouwkundig ingenieursbureau hebben we de afgelopen jaren een bewuste groeistrategie ingezet. We specialiseren ons onder meer in inventieve oplossingen en hygiënisch design van machines voor de voedingsmiddelensector. lees verder

“Ze gingen door tot het logo exact klopte”

GKB Machines intro foto Jan-Willem Kraaijeveld directeur van GKB Machines in Barendrecht: “Met de komst van ons nieuwe gebouw vorig jaar vonden we het ook mooi om nieuw servies aan te schaffen: kopjes, schoteltjes en borden, allemaal met ons logo uiteraard. lees verder

“Hoogwaardige stellingen voor onze keuken”

UMCG Aat Aat Wartena, hoofd keukens van het UMCG-ziekenhuis in Groningen: “Wij zijn een academisch ziekenhuis met een hoogwaardige keuken voor iso-gecertificeerde patiëntenvoeding en restaurantmaaltijden. Voedselveilig werken heeft een hoge prioriteit en daarom gebruiken we hoogwaardig materiaal. Niet alleen messen en vorken maar ook onze magazijnstellingen. lees verder

"OCI-koppeling binnen een dag voor elkaar"

OCI.Rutger Koeslag, zittend kijkend Rutger Koeslag van Zorgspectrum Het Zand in Zwolle: lees verder

"Hier vieren we samen het leven"

Tsjerk Dijkstra, Hart voor Vathorst, roerend in pan Tsjerk Dijkstra, projectleider horeca voor Hart van Vathorst in Amersfoort, van Accoladezorg verteld zijn ervaringen: lees verder

"Showroom hielp bij het maken van de keuze"

De Kim - klein Eric Scheurwater runt de horeca van zorghotel De Kim in Noordwijk, waar mensen komen om te herstellen - met lekker eten en drinken erbij natuurlijk. lees verder

"Eén aanspreekpunt voor alle vragen"

Wolfsbos - klein Kok Arjan Hartman wil niet alleen de keuken van zorglocatie Wolfsbos in Hoogeveen runnen, hij wil ook de buurt naar zijn restaurant trekken. lees verder

"Grote bijdrage aan onze uitstraling"

ZINN - klein Zorginstelling ZINN in Groningen bedient dagelijks in totaal tweeduizend cliënten. Hoofd eten & drinken Albert Leunge vertelt lees verder

"Kleurtjes superhandig bij het tweede bakje"

Julianakerk - klein Koster en gebouwenbeheerder Ariska van Delft-Schaap van de Julianakerk in Sassenheim is dol op de kleurtjes en ze zijn nog handig ook. lees verder

"Stadswapen komt als verrassing tevoorschijn"

Sandra van Dijk, gemeente Kampen - vignet Sandra van Dijk, facilitaire dienst stadhuis gemeente Kampen vertelt: lees verder

"Cliënten beschilderden zelf het servies"

Elver, vlinders Seltmann Hennie Jansen, hoofd keuken van woon- en leefgemeenschap Elver in Nieuw-Wehl vertelt: lees verder

"Ons theehuis kon meteen gaan draaien"

Tineke Hardeman - Eekhoeve Veenendaal- allure Tineke Hardeman, eigenaar theehuis op de Eekhoeve in Veenendaal vertelt: lees verder

Zuivere Koffie

Meeting-Mug Germien Cox, medewerker communicatie & PR bij Congrescentrum Antropia in Driebergen, vertelt: lees verder

"Een probleem wordt snel opgelost"

Bert van Lenthe, Elburg Bert van Lenthe, hoofd keuken van zorgcentrum De Voord in Elburg vertelt: lees verder

Starterspakket Kleinschalig Wonen

Starterspakket Het starterspakket van AKB is een handige totaaloplossing voor de zorgeloze inrichting van uw woongroep. Servies, kookpannen, keukenhulpjes: het zit allemaal in het pakket dat u van ons ontvangt. lees verder

Inrichting ontmoetingscentrum De Nieuwe Rank

De Nieuwe Rank.kerkgebouw Op de Kerk- en Gemeentebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht kwam AKB in contact met vertegenwoordigers van de Protestantse Kerk in Moerkapelle. Ze waren naar Utrecht afgereisd om nieuwe ideeën op te doen voor de inrichting van het nieuwe zalencentrum van hun kerk. Al op de beurs werden de wensen voor onder meer serviesgoed, glaswerk en bestek geïnventariseerd. lees verder