Testimonials

"Eén telefoontje en ze komen langs: dat moet je hebben"

Isala Meppel, Herman Sieljes Herman Sieljes is operationeel leidinggevende horeca in restaurant-brasserie De Klepper van ziekenhuis Isala Meppel. lees verder

Nieuwe woonzorglocatie van ZZGzorggroep in Nijmegen-Noord

Aaron Nijmegen, Natascha Donker Natascha Donker is locatiemanager bij Aaron, een nieuwe woonzorglocatie van ZZGzorggroep
in Nijmegen-Noord. “Hier wonen kwetsbare ouderen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Het gaat om vier etages waar elk negen mensen wonen. Ieder appartement heeft zijn woonkamer, slaapkamer en keuken met eigen inrichting. Samen delen bewoners een buurtkamer met keuken waar met en voor bewoners wordt gekookt. Het gebouw heet Aaron, vernoemd naar Julian Aaron Cook, de commandant die op 20 september 1944 de Waaloversteek leidde. lees verder

“Het servies heeft de uitstraling die bij ons past“

Bestevaer, Assendelft, Inge Blom Inge Blom is locatiemanager bij zorgvilla Bestevaer, een particuliere ouderenzorginstelling van Van Hollant in Assendelft, Noord-Holland. lees verder

“We konden allerlei maaltijdwagens uitproberen”

Het Baken Hattem.melkmeisje Paul Last is coördinator voeding bij Zorgverlening Het Baken, met diverse locaties voor kleinschalig wonen in Noord-Gelderland. lees verder

"Eten verbindt mensen”

De Waalboog, Bert Dit is Bert van Kampen, hij is accountmanager hoteldiensten bij De Waalboog ouderenzorg in Nijmegen. lees verder

"Een fijne partij om zaken mee te doen"

Testimonial Argos Breede Vliet, Hoogvliet - Annie Cullens Annie Cullens is teamleider services bij verzorgingstehuis Argos Breede Vliet in Hoogvliet. lees verder

“Het gouden bestek maakte de beleving compleet”

Lowietje-Lisse.jpg ‘Donker chique’, moest het net geopende restaurant Lowietje Lisse worden. AKB bracht hen gouden bestek. lees verder

“Ze weten tot op huiskamerniveau wat we nodig hebben”

Testimonial-Peter-Raben,-Azora-Ulft.jpg Peter Raben is facilitair teamleider bij locatie De Meulenbeek van Zorggroep Azora in de Achterhoek. ‘Ik ben erg van het moet allemaal in één keer goed zijn’, zegt Peter Raben, die alle facilitaire zaken regelt van De Meulenbeek in Ulft. ‘Dat geldt ook voor de faciliteiten. lees verder

“Efficiënt én duurzaam? Dat is helemaal gelukt”

Testimonial Debby de Haas,Neos daklozenopvang Eindhoven.jpg Dit is Debby de Haas, coördinator projecten bij dak- en thuislozenopvang Neos in Eindhoven. "Bij ons nieuwe zorgcomplex aan de Eindhovense Boutenslaan bieden we zelfstandig wonen aan op een flinke schaal: Tachtig studio’s voor mensen die dak- en thuisloos zijn en daar passende begeleiding krijgen. lees verder

“Genieten van zoveel moois in de showroom”

Bianca-van-Brandenburg,-Zinzia-Zorggroep,-Wageningen---Foto-Niek-Stam--00506.jpg Dit is Bianca van Brandenburg, coördinator gastvrijheid bij Zinzia Zorggroep in Wageningen en omgeving. In haar beroep is horeca een warm welkom erg belangrijk. ‘Omdat het bijdraagt aan het ervaren van gastvrijheid, zowel voor de bewoners als bezoekers. lees verder

“We krijgen vaak complimenten over het servies”

Gerjanneke-Grijpma,-Slingerbosch-Huizen---Foto-Niek-Stam--05118.jpg Dit is Gerjanneke Grijpma, manager bij het kleinschalige particuliere wooninitiatief Slingerbosch in Huizen, van zorginstelling Domus Magnus. Voor de in totaal 23 bewoners zocht ze servies dat tegen een stootje kan, maar dat er ook nog leuk uitziet. lees verder

“AKB brengt ons regelmatig op ideeën”

John-vd-Bunt,-Visschedijk-bv,-Hengelo---Foto-Niek-Stam--07677.jpg Dit is John van de Bunt, commercieel directeur bij Visschedijk bv. in Hengelo, partner van AKB en een facilitaire organisatie die zich richt op vernieuwing en innovatie. lees verder

“Ze zijn nu onze preferred supplier”

Shanti-Changa---Testimonial-HVO-Querido-- Dit is Shanti Changa, senior adviseur services van zorginstelling HVO-Querido. Zij was op zoek naar honderdvijftig een-persoons keukenpakketten en AKB leverde deze snel en binnen het budget. 'Ze zijn nu onze preferred supplier.' lees verder

“Door ons servies voelen onze bewoners zich thuis”

Florisberg---Amaris,-Muiderberg--- Bianca Kruiswijk zocht voor de nieuwe kleinschalige woonvormen van Amaris Zorggroep in Muiderberg servies uit dat past bij de stijl van de woonkamers. lees verder

“Bestek ziet er na tien jaar nog steeds goed uit”

AKB---Scheldehof-Vlissingen,restaurant Ton Snijders is hoofd voeding in het nieuwe woonzorgcentrum Scheldehof van WVO Zorg in Vlissingen. lees verder

“AKB gaf ons allerlei opties om uit te kiezen”

AKB---Paul-Gijsbers,-Aqua-Viva-Nijmegen-Country-Life Paul Gijsbers, hoofd voeding bij verzorgingshuis Aqua Viva in Nijmegen vertelt waarom hij na een grote verhuizing weer voor AKB koos. lees verder

“Dienbladen werden speciaal voor de opening ingevlogen”

De Proeftuin - Intratuin Duiven - Referentie AKB.nl 09291 Koen van Riswijk, horecamanager van de Proeftuin, het restaurant van Intratuin in Duiven: ‘Intratuin Duiven is de grootste vestiging van Nederland en daar hoort natuurlijk een groot restaurant bij: De Proeftuin. lees verder

“Zelf koken is ook voor jongeren het lekkerst”

Joris Bohmer, OG Heldring Stichting - AKB Referentie - Foto Niek Stam-9225 Joris Bohmer, voorheen chef-kok en nu operationeel manager bij de OG Heldringstichting voor specialistische jeugdzorg in Zetten doet zijn verhaal. lees verder

“Eten wordt weer een genietmoment”

Interzorg, Assen Roelof Bos en Jaap Wolf, facilitair verantwoordelijken van Interzorg in Assen proberen van eten in hun zorginstelling weer een feestje te maken. Samen met AKB richtten ze onder meer een koffiecorner helemaal opnieuw in. lees verder

“Bedrijfsvisie komt in het servies terug”

HIH Engineering Intro foto man Erik Hardeman en Gertine Monteba van HIH Engineering in Barneveld: "Als werktuigbouwkundig ingenieursbureau hebben we de afgelopen jaren een bewuste groeistrategie ingezet. We specialiseren ons onder meer in inventieve oplossingen en hygiënisch design van machines voor de voedingsmiddelensector. lees verder

“Ze gingen door tot het logo exact klopte”

GKB Machines intro foto Jan-Willem Kraaijeveld directeur van GKB Machines in Barendrecht: “Met de komst van ons nieuwe gebouw vorig jaar vonden we het ook mooi om nieuw servies aan te schaffen: kopjes, schoteltjes en borden, allemaal met ons logo uiteraard. lees verder

“Hoogwaardige stellingen voor onze keuken”

UMCG Aat Aat Wartena, hoofd keukens van het UMCG-ziekenhuis in Groningen: “Wij zijn een academisch ziekenhuis met een hoogwaardige keuken voor iso-gecertificeerde patiëntenvoeding en restaurantmaaltijden. lees verder

"OCI-koppeling binnen een dag voor elkaar"

OCI.Rutger Koeslag, zittend kijkend Rutger Koeslag van Zorgspectrum Het Zand in Zwolle: lees verder

"Hier vieren we samen het leven"

Tsjerk Dijkstra, Hart voor Vathorst, roerend in pan Tsjerk Dijkstra, projectleider horeca voor Hart van Vathorst in Amersfoort, van Accoladezorg verteld zijn ervaringen: lees verder

"Showroom hielp bij het maken van de keuze"

De Kim - klein Eric Scheurwater runt de horeca van zorghotel De Kim in Noordwijk, waar mensen komen om te herstellen - met lekker eten en drinken erbij natuurlijk. lees verder

"Eén aanspreekpunt voor alle vragen"

Wolfsbos - klein Kok Arjan Hartman wil niet alleen de keuken van zorglocatie Wolfsbos in Hoogeveen runnen, hij wil ook de buurt naar zijn restaurant trekken. lees verder

"Grote bijdrage aan onze uitstraling"

ZINN - klein Zorginstelling ZINN in Groningen bedient dagelijks in totaal tweeduizend cliënten. Hoofd eten & drinken Albert Leunge vertelt lees verder

"Kleurtjes superhandig bij het tweede bakje"

Julianakerk - klein Koster en gebouwenbeheerder Ariska van Delft-Schaap van de Julianakerk in Sassenheim is dol op de kleurtjes en ze zijn nog handig ook. lees verder

"Stadswapen komt als verrassing tevoorschijn"

Sandra van Dijk, gemeente Kampen - vignet Sandra van Dijk, facilitaire dienst stadhuis gemeente Kampen vertelt: lees verder

"Cliënten beschilderden zelf het servies"

Elver, vlinders Seltmann Hennie Jansen, hoofd keuken van woon- en leefgemeenschap Elver in Nieuw-Wehl vertelt: lees verder

"Ons theehuis kon meteen gaan draaien"

Tineke Hardeman - Eekhoeve Veenendaal- allure Tineke Hardeman, eigenaar theehuis op de Eekhoeve in Veenendaal vertelt: lees verder

Zuivere Koffie

Meeting-Mug Germien Cox, medewerker communicatie & PR bij Congrescentrum Antropia in Driebergen, vertelt: lees verder

"Een probleem wordt snel opgelost"

Bert van Lenthe, Elburg Bert van Lenthe, hoofd keuken van zorgcentrum De Voord in Elburg vertelt: lees verder

Starterspakket Kleinschalig Wonen

Starterspakket Het starterspakket van AKB is een handige totaaloplossing voor de zorgeloze inrichting van uw woongroep. Servies, kookpannen, keukenhulpjes: het zit allemaal in het pakket dat u van ons ontvangt. lees verder