Inrichting ontmoetingscentrum De Nieuwe Rank

De Nieuwe Rank.kerkgebouw

Op de Kerk- en Gemeentebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht kwam AKB in contact met vertegenwoordigers van de Protestantse Kerk in Moerkapelle.

Ze waren naar Utrecht afgereisd om nieuwe ideeën op te doen voor de inrichting van het nieuwe zalencentrum van hun kerk. Al op de beurs werden de wensen voor onder meer serviesgoed, glaswerk en bestek geïnventariseerd.

Een vervolgafspraak werd gepland in de showroom van AKB. Verschillende mogelijkheden werden nader onder de loep genomen en de keuze viel op servies van Allure. Het voldeed aan alle wensen waarmee de vertegenwoordigers van de PKN-gemeente naar Zeist waren afgereisd: eenvoud in uitstraling, praktisch in gebruik én aantrekkelijk qua prijsstelling.

Op basis van de gesprekken werd een voorstel opgesteld voor de tafel- en de keukeninventaris. Niet veel later ontving AKB de opdracht tot levering.

Het ontmoetingscentrum De Nieuwe Rank is gebouwd met de hulp van vele vrijwilligers en wordt gebruikt voor een koffiemoment na de kerkdiensten, maar ook voor vergaderingen, verenigingsavonden en partijen. Als waardering voor de enorme inzet van de vrijwilligers, werd hen een smakelijk diner bereid; uiteraard met gebruik van het hagelnieuwe Allure-servies.

De samenwerking met AKB is door koster mevrouw Westerman als zeer prettig ervaren, zo geeft ze aan: “Er is naar ons geluisterd, keurig op tijd geleverd en ook na levering werd geïnventariseerd of alles naar wens verliep. We zijn ervan overtuigd dat we veel plezier zullen beleven aan ons nieuwe gerei.

    

« Terug