Verrassend voor professionals in de Healthcare en Foodservice

Voor professionals in de Healthcare en Foodservice begint de ontdekkingstocht bij AKB en Indomo LAB. Op zoek naar de mogelijkheden voor de gedekte tafel, woongroepen, de professionele keuken en service buffet, stapt u bij ons een nieuwe wereld binnen. Een wereld van ongekende mogelijkheden, waar sfeer en inspiratie de maat slaan. Waar onze kennis van producten, materialen, merken en kleuren tot uw beschikking staan. Waar onze begeleiding en advisering uw keuzeproces verrijken. Waar u komt om te ontdekken en te ervaren. Want uiteindelijk weten we allemaal: eten draait om beleving.

Dat alles hebben wij samengevat in Denk Groots, Verbruik Slim. Vertrouwen, verrassend en expertise zijn onze drives. Lees en bekijk meer wat onze relaties hiervan zeggen. 

Onze sales professionals hebben ieder hun eigen specalisme om u zo goed mogelijk te adviseren. U kunt direct contact met hen opnemen: Jeroen Schoorlemmer, commerciële leiding en foodservice; Erica de Vries, kleinschalig wonen en maaltijdvoorziening; Carlo Vermeulen, kleinschalig wonen en APK keukenmaterialen en Eldert de Weijer, Cure en Large accounts.