Sfeerwagen

Door de corona zitten we veelvuldig thuis en laten we diners thuisbezorgen.
Uit voorzorg zijn de bewoners weer grotendeels op hun kamer blijven eten. Die individuele maaltijdverstrekking heeft grote gevolgen gehad voor de zorgorganisaties. Niet alleen logistiek, maar ook voor de bewoner zelf die nu alleen blijft op de kamer.

Tja, wat doe je met Kerst? Om de Kerst-sfeer naar de bewoners op hun kamer te brengen, bieden we de sfeerwagen aan, de corona proof serveerwagen met (afneembare) Kerst afbeelding en een kerstbord. Zo kunnen we een bijdrage leveren om in de zorgcentra de Kerst-sfeer te realiseren. Kortom van thuisbezorgd.nl naar kamerbezorgd.nl

De sfeerwagen is uitermate geschikt voor het uitbrengen van hartig- en zoetigheden, zoals kerststol, in combinatie met koffie of thee. De handzame desinfectie dispenser, kan eenvoudig links of rechts worden gehangen. De hoestbescherming zorgt een goede bescherming van de voeding en borgt een bescherming tussen personeel en bewoner.

Het meest in het oogspringend is de winter/kerst-afbeelding aan de voorzijde. Deze wordt standaard meegeleverd en is eenvoudig te verwijderen. Deze afbeelding is afkomstig van een schilderij gemaakt door de outside kunstenaar met een beperking Samantha Pinchetti, verbonden aan atelier Frontaalkunst in Baarn. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de afbeelding "Kerststal" van Brit Damsma.

57936-SamanthaPinchetti.jpg 57936-BrittDamsma-(002).jpg
Samantha Pinchetti "Wintertafereel"     Brit Damsma "Kerststal"


AKB.nl biedt u de mogelijkheid om in het voorjaar een nieuwe afbeelding aan te schaffen. Vanaf vijf stuks is een eigenafbeelding mogelijk. De afbeelding is afneembaar met een vochtige doek.