"Als de wereld in Twente verandert"

304806-HannavanHendrik-88b00a-original-1551179219-450x284

Indomo en AKB.nl zijn trotse partners van Hanna van Hendrik, een groots theaterspektakel op Vliegveld Twenthe in Enschede.

De voorstelling wordt uitgevoerd door acht acteurs, (waaronder Johanna ter Steege, Huub Stapel en Naomi van der Linde), dertig figuranten, de live band Her Majesty, een zangkoor, tien ballerina’s, vier motorcrossers en zeven koeien! Hangar 11 op Vliegveld Twenthe zal worden omgetoverd tot een boerderij en boerenerf met stallen, koeien en trekkers. Het stuk gaat over het leven op het Twentse platteland in de 70-er jaren, tradities, normen en waarden en “noaberschap”. In drie aktes loopt het publiek met boerin Hanna mee door haar leven.

 

Hanna van Hendrik is een initiatief van actrice Johanna ter Steege, geboren en getogen in Twente. Het is haar droom om met deze voorstelling een eerbetoon te brengen aan deze regio en haar (oud)inwoners.

Meer informatie over het theaterspektakel Hanna van Hendrik van 5 juni t/m 2 augustus 2019
En te volgen via facebook

Impressie relatiedag 20 juni 2019

Gezellige avond met een aantal van onze relaties en genoten van de voorstelling. Aansluitend een 'meet and greet' met een gedeelte van de cast.

Impressie personeelsuitje 22 juni 2019

Met collega's en partners genoten van de voorstelling.

« Terug