Webwinkel

Kahla

 • Elixyr

  Elixyr

  Het idee van de ontwerpster voor dit servies is, de vergelijking van een lepel met een kom. De ontwerpster beschrijft; "een lepel is een kom met een handvat. Het handvat voorkomt dat we onze handen vuil maken of kunnen verbranden."
  Met deze gedachte is het servies ELIXYR ontworpen.

  Ontwerp: Barbara Schmidt

 • O-The better Place

  O-The better Place

  Functioneel en modern servies met vele mogelijkheden wat betreft bedieningsgemak, presentatie en gebruiksgemak.
  De subtiele vouw in het bord verdeeld het bord in twee delen: Een ruimte voor de presentatie en een ruimte om het bord hygiënisch en veilig in de hand te houden.

  "De techniek van origami, gevouwen papier, gaf de inspiratie voor het ontwerp van dit servies." Ontwerp: Barbara Schmidt

 • Magic Grip wit

  Magic Grip wit

  Geruisloos serveren, volkomen zonder schuiven op het dienblad, dat kan met het servies van Magic Grip. Schuift, krast en wankelt niet. De innovatieve Magic Grip geeft een geheel nieuwe ervaring aan uw tafel. De onderzijde van elk artikel is voorzien van een hoogwaardige silicone rand waardoor het servies geruisloos gepresenteerd wordt en niet kan schuiven bij het serveren. Bovendien voorkomt het krassen aan de bovenzijde van het servies.

 • Cupit

  Cupit

  Bekers zowel voor onderweg, op kantoor of in het park. Deze serie biedt een mix & match collectie bekers voor de liefhebbers van drinken en snacken on the go. Dankzij de innovatieve Magic Grip coating is de beker prettig in de hand te houden en voorkomt aan de onderzijde dat de beker kan schuiven. De Cupit is de ideale begeleiding voor uw dagelijkse koffie of yoghurt to go. 

  Ontwerp: Lisa Keller

Betaalmogelijkheden.2022

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten. AKB.nl levert aan professionele gebruikers.
Zie voor meer informatie onze Webwinkelvoorwaarden.