“AKB brengt ons regelmatig op ideeën”

John-vd-Bunt,-Visschedijk-bv,-Hengelo---Foto-Niek-Stam--07677.jpg

Dit is John van de Bunt, commercieel directeur bij Visschedijk bv. in Hengelo, partner van AKB en een facilitaire organisatie die zich richt op vernieuwing en innovatie.

‘Waar we eerst vooral als schoonmaakbedrijf werkten, zijn we de laatste jaren actief bezig met de verkoop van bedrijfscatering onder de naam Green Kitchen. Green Kitchen is partner van AKB, en samen helpen we opdrachtgevers met het concept en de inrichting van hun bedrijfsrestaurant. In de zoektocht naar innovatie brengt AKB ons regelmatig op ideeën, waar we blij mee zijn.

John-vd-Bunt,-Visschedijk-bv,-Hengelo---Foto-Niek-Stam--07712.jpg

We zochten in hen een partner die het totaal overziet. Die dus niet alleen verstand heeft van alle servies- en besteksoorten maar daarnaast ook van uitstraling. Dat hebben we in onze concepten tot uitdrukking gebracht met het gebruik van zwart staal, hout en goud. Onze klanten zijn daar zeer tevreden mee. We spreken regelmatig met hen op locatie, of in de showroom in Hengelo. Een handige plek ook om met foto's of filmpjes hun eigen concept vast te leggen, in combinatie met mooie materialen. Green Kitchen is er voor het bedrijfsrestaurant van de toekomst.’

John-vd-Bunt,-Visschedijk-bv,-Hengelo---Foto-Niek-Stam--07754.jpg

« Terug