“Genieten van zoveel moois in de showroom”

Bianca-van-Brandenburg,-Zinzia-Zorggroep,-Wageningen---Foto-Niek-Stam--00506.jpg

Dit is Bianca van Brandenburg, coördinator gastvrijheid bij Zinzia Zorggroep in Wageningen en omgeving. In haar beroep is horeca een warm welkom erg belangrijk. ‘Omdat het bijdraagt aan het ervaren van gastvrijheid, zowel voor de bewoners als bezoekers.

Drie van onze vestigingen hebben daarom een brasserie, een grand café, en een restaurant. Het is voor onze bewoners een uitje om daar even te zitten, een kopje koffie te doen of een maaltijd te gebruiken met hun bezoek. 

De sfeer passen we per locatie aan. Zo heeft in Rumah Kita, wat Ons Huis betekent, een eigen productiekeuken voor Indische gerechten worden gekookt die dan in het restaurant worden opgediend - maar ook to-go worden aangeboden. Ook hebben onze vestigingen geen old fashion receptie meer, met telefoon en computer, maar een hospitality medewerker die bezoekers helpt en ze een lekkere kop koffie aanbiedt.

Voor onze nieuwbouw in Oranje Nassau's Oord in Wageningen wilden we servies dat voor zowel onze woningen als de horeca. Het ging in totaal om veertien woningen met op iedere woning negen kamers, waarbij we drie kleuren voor de keukens hadden uitgekozen. Voor de bewoners wilden we iets dat bij de kleur van de keukens paste en goed door hen te gebruiken was. In het restaurant en grand café mocht het juist wat meer hip en trendy zijn.

AKB heeft in het keuzeproces enorm meegedacht. We vonden het vooral belangrijk dat de zorgmedewerkers een stem hadden als het om servies ging. AKB  heeft een voorselectie gemaakt uit alle mogelijke opties, en toen een inloopmoment georganiseerd op onze locatie. Daarbij werden al deze serviezen gepresenteerd samen met de kleuren van de keukens. Zo konden onze medewerkers een goede keuze maken: het werd de Linde-lijn van Seltmann met leuke bloemetjes, en het Krul-servies.

Bianca-van-Brandenburg,-Zinzia-Zorggroep,-Wageningen---Foto-Niek-Stam--00466.jpg           Bianca-van-Brandenburg,-Zinzia-Zorggroep,-Wageningen---Foto-Niek-Stam--00500.jpg

Voor het horecaservies zijn de teamleider van de keuken en ik als coördinator gastvrijheid naar de showroom in Hengelo gereden, waar we een heel dagdeel hebben rondgekeken wat er allemaal was. We hebben genoten van zoveel moois bij elkaar! Je kon er alles proberen en dat werkte voor ons erg goed: je wilt toch voelen hoe iets aanvoelt voordat je het aanschaft. Het werd het mooie Continental Rustic servies, in meerdere kleuren. Samen met Amefa-bestek.

Bianca-van-Brandenburg,-Zinzia-Zorggroep,-Wageningen---Foto-Niek-Stam--00445.jpg

We zijn blij met het advies van AKB en met hun accountmanager Carlo, die nog regelmatig belt om te vragen of hij ons ergens mee kan helpen. Bijbestellen is nooit een probleem want ze hebben altijd alles op voorraad, dat is wel zo prettig.’

« Terug