“We krijgen vaak complimenten over het servies”

Gerjanneke-Grijpma,-Slingerbosch-Huizen---Foto-Niek-Stam--05118.jpg

Dit is Gerjanneke Grijpma, manager bij het kleinschalige particuliere wooninitiatief Slingerbosch in Huizen, van zorginstelling Domus Magnus. Voor de in totaal 23 bewoners zocht ze servies dat tegen een stootje kan, maar dat er ook nog leuk uitziet.

Eten is belangrijk voor ons: In onze keuken wordt dagelijks vers gekookt door onze koks en ook tijdens de lunch wordt er ets lekkers geserveerd. We houden daarbij goed rekening met de wensen van onze bewoners. Gastvrouwen begeleiden hen bij de maaltijden, en zorgen dat er tussendoor koffie en thee of iets fris worden aangeboden. En aan het eind van de middag gaan we aan de borrel met een zoutje en wat toastjes.

Onze AKB-accountmanager is langsgekomen met een selectie aan serviestypes, zodat wij daar een keuze uit konden maken. Het werd het stijlvolle Fleurie-servies van Seltmann, dat is sterk maar door het gebruik van bloemen ook vrolijk in de uitstraling. Dat was een schot in de roos: we krijgen regelmatig van bezoekers hierover complimenten.’

Gerjanneke-Grijpma,-Slingerbosch-Huizen---Foto-Niek-Stam--05042.jpg

Slingerbosch Huizen

« Terug